Onze merken

U heeft bij Uittenbogerd Heukelum B.V. keus uit een zeer breed scala aan A-Merken landbouw- en mechanisatiemachines. New Holland, Kuhn, Giant, Veenhuis, Peecon, Pöttinger,  Kato(voorheen IHI), en Caterpillar zijn de bekendste merken uit ons ruime aanbod.

Door onze jarenlange ervaring in de markt van mechanisatie, landbouw en grondverzet, weten we exact welke voordelen de verschillende merken bieden en waarin ze zich onderscheiden. Neem contact op met onze verkoopmedewerkers om de beste machine voor uw werkzaamheden te vinden.

Onze nauwe aansluiting met diverse fabrikanten geeft ons de mogelijkheid om u altijd goed te adviseren over de mogelijkheden van aanschaf, reparatie en onderhoud. Zo zijn we officieel New Holland-dealer en bieden we een ruim assortiment aan tractoren van New Holland Agriculture en bouwmachines van New Holland Construction. U profiteert van het brede assortiment aan machines en het grote aantal merken waarvan wij dealer zijn.

Staat uw merk er niet tussen? Wij leveren, naast onze hoofdmerken, ook een diversiteit aan andere merken.
Zo denken we altijd met u mee.

Mocht u bijzondere wensen hebben of zoekt u een nieuwe of occasion? Wij helpen u graag!

Het onderhoud van uw machines wordt uitgevoerd door onze professionals. Zij hebben onze uiterst professioneel uitgeruste werkplaats ter beschikking om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Maar wanneer het nodig is, komen we langs om op locatie reparaties uit te voeren. Neem voor afspraken contact op met Arie Molendijk.

Bekijk hieronder het overzicht van onze merken.

New Holland Tractoren

new-holland-logo

New Holland Bouw

CNHI Capital

Kuhn

New Holland Compact

Giant

Veenhuis Tank

Peecon Voederwagen

New Holland Oogst

Pottinger

Rauch

Peecon Tank

New Holland PLM

Caterpillar

Veenhuis Kipper

Maschio

New Holland Verreiker

Bos

Celli

Redrock

Zuidberg

VMA

Hardi

Wifo

Stoll

Bergmann

Evers

Holaras

Herder

MC Hale

AP

Einböck

Monosem

TS

Perfect

Votex

Flingk