Online bestellen

U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week online onderdelen bestellen in de webshop van Uittenbogerd Heukelum B.V. Ons ruime assortiment staat online tot uw beschikking en is vanuit het gemak van uw kantoor, woonkamer of zelfs onderweg makkelijk te doorzoeken.

Voor onze webshop werken we samen met Kramp-online. Zij hebben de juiste online infrastructuur gebouwd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. U kunt onderaan deze pagina inloggen voor de webshop of kies ervoor om zelf naar de webshop te navigeren. Klik rechtsboven op ‘Inloggen’. U heeft hiervoor uw inloggegevens nodig of maak gebruik van ons demo-account.

Demo-account

Onderaan deze pagina vindt u de mogelijk om direct in te loggen met het demo-account. Gebruik hiervoor onderstaande gegevens.

Met dit demo-account kunt u het gebruikersgemak zelf ervaren, alvorens u een eigen account aanvraagt. U krijgt de beschikking over alle functionaliteiten, maar u kunt het met demo-account geen bestellingen plaatsen. Neem hiervoor contact op met onze medewerkers.

Gebruikersnaam: demo0310016
Wachtwoord: 0310016demo

Alle beschikbare artikelen die voor 17.00 uur besteld worden liggen de volgende werkdag in Heukelum voor u klaar. Nog geen account? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.

In deze online onderdelencatalogus kunt u eenvoudig uw gezochte onderdeel opzoeken.
Wellicht hebben wij dit onderdeel voor u op voorraad.

NGPC